Team Essex var ellers lukket, målene var nået og parterne gået hvert til sit. Men nu genopstår teamet i en lidt ændret form. Casper Elgaard, Kristian Poulsen og Emanuel Collard skal deltage i årets 24 timersløb på Le Mans samt

Team Essex’ Porsche RS Spyder var ellers sat til salg, men det er ikke lykkes teamet at afhænde bilen, der vandt på Monza i 2008. Et tilbud fra Kristian Poulsen og et fornyet samarbejde med Porsche betyder, at de dermed går efter Le Mans igen i 2009.

Teamet skal teste på Paul Ricard-banen 7.-8. marts og på Bugatti-banen ved Le Mans 25.-26. april. Derefter køres Le Mans-seriens første løb, 1000 km-løbet på Spa i Belgien 9.-10. maj som optakt til Le Mans 13.-14. juni.

Poulsen på prøve

For Kristian Poulsen bliver det møde med en ny disciplin inden for motorsporten. Testarbejde op til sæsonen skal overbevise teamejer Peter Halvorsen om, at aftalen er den rigtige vej at gå for teamet.

– Kristian Poulsen kommer med til test sammen med Casper Elgaard og Emanuel Collard, og de to kørere vil lære ham alt, hvad de kan omkring Porschen, og så må Kristian vise, at det er rigtigt at satse på ham som tredjekører ved Le Mans, siger Peter Halvorsen.

John Nielsen er i følge Team Essex stadig tilknyttet teamet, men får ikke nogen større rolle at spille.

Deltagelsen i løbet på Spa betyder samtidig, at Casper Elgaard ikke kan deltage i åbningsløbet i DTC på FDM Jyllandsringen.

Foto: Le Mans Series