I denne udgave af podcasten Det ternede flag fra DASU har vi igen en særlig gæst i studiet. Det er en nykåret mester i GTE-klassen i European Le Mans Series, der fortæller om vejen fra karting på køreteknisk anlæg som fireårig over drabelige dyster med Max Verstappen, en travl debutsæson i bilklasserne til et tilfældigt opkald fra en teamejer, der skulle bruge coaching til sin søn.

Og det er en travl dansk racerkører, vi har i studiet. Nicklas Nielsen vandt for nylig i GTE Am-klassen i sin debut i FIA WEC for Ferraris fabriksteam AF Corse og kunne kort derefter sikre sig mesterskabet i ELMS for amerikanske Luzich Racing med en sejr på Spa-Francorchamps. Og hele rejsen dertil er gået meget hurtigt – så hurtigt, at Nicklas Nielsen selv har svært ved at tro det.

 

”Det var et fantastisk resultat og en fantastisk debut (i FIA WEC, red.). Hvis nogen havde fortalt mig sidste år, at jeg ville sidde i en WEC-bil i år, så ville jeg have svært ved at tro på dem,” siger Nicklas Nielsen.

 

Det og meget mere om karrierens snirklede veje kan du høre meget mere om i podcasten med Nicklas Nielsen her eller hvor du plejer at høre dine podcasts.

 

 

Værter er Bo Baltzer Nielsen og Bo Skovfoged.

 

Husk, du kan følge Nicklas Nielsen på Facebook her, på Instagram her.

 

Fotos: DASU og Jakob Ebrey