Det var en hektisk afslutning på Rolex 24 at Daytona. Både i DP-klassen og blandt GT-bilerne var en håndfuld biler på omgangshøjde søndagen igennem, og kampen om den endelige sejr stod helt til det sidste.

DP-vinderne blev Chip Ganassis #1 med Scott Dixon, Charlie Kimball, Juan Pablo Montoya, Scott Pruett og Memo Rojas foran Velocity Worldwide Corvette DP  med Max Angelelli, Ryan Hunter-Reay og Jordan Taylor.

Ganassis to BMW/Riley havde været toneangivende i både optakt og løbet, men flere biler havde været oppe foran i den 51. udgave af 24-timersløbet på Daytona. Det blev en kamp om at strække brændstoffet længst muligt, og mens AJ Allmendinger blev taget ud af kampen i Michael Shank Racings 2012-vinderbil efter et sammenstød, så var det op til Ganassi / Velocity WW at kæmpe om sejren. Montoya gik først i pit til et splash-and-dash med syv minutter igen. Da Angelelli så gik ind omgangen efter, kunne Montoya generobre føringen og køre Ganassis femte sejr i ti forsøg hjem.

Et lignende drama udspillede sig i GT-klassen, hvor de dominerende Porscher tabte i brændstof-dysten. Vinder blev Alex Job Racings Audi R8 med Filipe Albuquerque bag rattet foran René Rast i APR-teamets Audi. AIM Autosport tog det sidste podietrin med Ferrari 458 foran Scuderia Corsa Michelotto i endnu en Ferrari, mens bedste Porsche var sidste års vindere Magnus Racing på femtepladsen.

Ingen af de to danskere kom i mål – læs separate historier om Michael Christensen og Jan Magnussen.

Se det fulde resultat af Rolex at Daytona her.

Se highlights fra søndagen her: