Michael Christensens Konrad Motorsport-Porsche er udgået af Rolex 24 at Daytona, mens Jan Magnussens Camaro fra Stevenson Motorsports er P18 efter langvarige pitstops.

Det er status, når mere end halvdelen af 24-timersløbet på Daytona-banen er afviklet.

Michael Christensens medkører Nick Tandy var efter blot 15 omgange involveret i et uheld, hvor en punktering betød hård kontakt med muren, der omkranser banen. Tandy var på det tidspunkt i føring i GT-klassen, men et længerevarende pitstop for at udbedre store skader i højre side af bilen kostede adskillige omgange og teamet var sidst i GT-klassen.

Michael Christensen og Nick Tandy skiftedes herefter til at sætte de hurtigste tider i klassen, hvor det blot lignede et spørgsmål om at få nogle plastre på såret. Men tidligt søndag morgen dansk tid trak teamet sig fra løbet efter flere små hændelser, og DNF i Daytona var en realitet for den ellers lynhurtige Porsche #32.

– Det var ikke vores weekend, og selvfølgelig er jeg skuffet over ikke at kunne gennemføre. Men vi fik vist hvor stærke vi er, og jeg er taknemmlig over at have deltaget i et så historisk løb. Jeg håber at få chancen igen næste år!, siger Michael Christensen.

Robin Liddell lagde ud for Stevenson Motorsports, og mens flere af Porscherne løb ind i problemer, lykkedes det Liddell at køre stabilt og placere Camaro #57 i toppen. Efter et par timers kørsel var det dog slut med heldet, da et bremsekabel brændte over på bilen, hvilket kostede 30 minutter i pitten og 15 omgange til de førende.

Jan Magnussen er i skrivende stund i bilen og er med knap 11 timer igen P18 i klassen, 12 omgange efter den førende Ferrari #69.

I DP-klassen er det Chip Ganassis bil #2, der er i front, efter flere af favoritterne – heriblandt søsterbilen med #1 er løbet ind i problemer. De syv første biler er på omgangshøjde.

Se hightlights fra de første otte timer her: