Seattle Advanced Engineering vil udfylde det hul, som Gigawave har lavet på startlisten til årets Le Mans. Holdet vil køre en Ferrari F430 GT i GT2-klassen. En af kørerne er den berømte skuespiller Patrick Dempsey, der er kendt for sin rolle i tv-serien Grey’s Hvide Verden. Bilen skal han dele med Jon Kitch, Jr. og 2008-mesteren i Grand-Am Koni Joe Foster.

Patrick Dempsey er en habil racerkører med flere løb i Grand-Am-serien bag sig. I februar offentliggjorde skuespilleren, at hans eget team, Dempsey Racing, vil støtte 24 timers Grand-Am Rolex-konkurrenten Team Seattle i deres første internationale sats i dette års 24 timersløb på Le Mans.

– Selvom vi fortsat er 100% engageret i vores Rolex Serie-program, vil vi ved denne lejlighed alliere os med Team Seattle og forstærke deres bestræbelser på at drive finansiering til Seattle Children Hospital, siger Patrick Dempsey i en pressemeddelelse.

dempsey_racing1
Teamet vil køre penge hjem til Seattle Children Hospital gennem My face raced at Le Mans-programmet. Et tiltag, hvor man mod et pengebeløb kan få sit portrætfoto på teamets F430. Derudover forventer teamet, at bidragsydere vil donere større pengebeløb til det gode formål i forbindelse med Le Mans.

Det engelske Gigawave Motorsport har trukket sin Aston Martin fra dette års 24-timers løb på Le Mans, da de udvikle den nye Nissan GTR-racer til FIA GT-serien.

Foto: Grand Am