Red Bull Racings Sebastian Vettel holdt med en sejr liv i titeldrømmene. Efter en række skuffelser med tekniske problemer, havde tyskeren to mål for weekenden. Pole position og sejr. Og unge Vettel var naturligvis glad efter sejren, der holder spændingen ved lige i F1.

– Sikke et race! Bilen var fantastisk, og jeg var i stand til at åbne et forspring ret hurtigt. Vi kørte to omgange længere end Lewis og en omgang længere end Jarno i første stint, så det fungerede perfekt, og jeg var i fuld kontrol hele løbet, siger Vettel.

– Da vi satte de bløde dæk på i det sidste stint ville jeg have lidt sjov, så jeg kørte en hurtig omgang, men så sagde min engineer, at jeg skulle passe på dækkene, for der kunne komme safetycar eller sådan noget. Og to omgange efter kom safetycaren så ud! Det er det sidste du vil se, når du er i front, men jeg passede på dækkene og havde lidt af en buffer med Grosjean bag mig og nogle omgange til at udbygge et forspring, hvilket var nok til at vinde. Endelig gjorde vi det, fantastisk. Jeg skreg af glæde efter løbet, siger Vettel, der, måske for sent, har fået titelkandidaturet tilbage på sporet.

Foto: Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images