En lang ørkenvandring sluttede i dag for svenske Thed Björk. BMW-køreren vandt andet løb ved Grand Prix Danmark efter en mareridtssæson.

Svenskeren tog sejren foran en dansk BMW-duo med Robert Schlünssen og Casper Elgaard foran STCC-spydspidsen Richard Göransson.

Jason Watt slutter femmer og mister dermed endnu lidt til Elgaard i den samlede stilling. Watt skød ellers frem i det, der lignede en gentagelse af den omdiskuterede fantomstart tidligere på året. Watt var fremme med næsen forrest, men ind i første sving bliver han hængt til tørre på ydersiden og må lade flere slippe forbi.

Watt kommer dog relativt nemt forbi både Tommy Rustad og Robert Dahlgren, der begge har fokus på det svenske STCC. Også James Thompson følger efter Watt med forbi de to Volvo-kørere. Thompson slutter sekser efter at have vundet det første løb.

Midtvejs i løbet kommer safetycar dog på banen, efter både Mattias Andersson og Michael Carlsen har parkeret deres biler uheldigt i gruset. Det er umiddelbart en gave til Robert Schlünssen, der dermed kan lukke det hul på to sekunder, som Thed Björk har bygget op.

Umiddelbart efter safetycaren forlader banen på 10. omgang presser Schlünssen også på den svenske mærkekollega, men dansk/tyskeren må slippe ham.

Jan Magnussen og Jens Reno Møller, der begge havde farten, men også uheldet, kører sig op på en 11. plads og en 12. plads i løbet.

Resultat af andet løb ved Grand Prix Danmark:

1 Thed Björk (S) BMW 320si
2 Robert Schlünssen (D) BMW 320si E90
3 Casper Elgaard BMW 320si E90
4 Richard Göransson (S) BMW 320si
5 Jason Watt Seat Leon
6 James Thompson (GB) Honda Accord
7 Robert Dahlgren (S) Volvo C30
8 Tommy Rustad (N) Volvo C30
9 Fredrik Ekblom (S) VW Scirocco CNG
10 Patrik Olsson (S) VW Scirocco CNG
11 Jan Magnussen Chevrolet
12 Jens Reno Møller Seat Leon
13 Viktor Hallrup (S) Chevrolet Cruze
14 Joakim Ahlberg (S) BMW 320i
15 Johan Kristoffersson (S) VW Scirocco
16 Kim Holmgaard Seat Leon
17 Dick Sahlen (S) Seat Leon
18 Kim Morgan Jensen BMW 320i E46
19 Roger Eriksson (S) Seat Leon
20 Johan Stureson (S) BMW 320si
21 Niels Christiansen Toyota Corolla 2
22 Mattias Anderson (S) Alfa Romeo 156
23 Michael Carlsen Peugeot 407
24 Jan Nilsson (S) BMW 320si

Foto: Flash Engineering