Det svenske Team Biogas.se stiller med tre styk Volkswagen Scirocco i den kommende afdeling af STCC og Scandinavian Touring Car Cup på FDM Jyllandsringen i begyndelsen af september.

Forstærkningen skal ses i lyset af, at biogas-teamets Fredrik Ekblom i øjeblikket er treer i STCC, mens teamet fører teammesterskabet. Det bliver den blot 21-årige Johan Kristoffersson, der hopper ind bag rattet i en af de VW Scirocco, som teamet har deltaget i STCC i første halvdel af 2010 med.

– Vi tager et skridt ad gangen, en af grundene til at satse på en tredje bil og kører er naturligvis at styrke vores position i mesterskabet, siger teamchef Tommy Kristoffersson, der er far til den nye Scirocco-kører.

– Johan bliver tredjekører og forstår, hvad den rolle indebærer. Han skal køre smart, gøre et godt stykke arbejde for teamet og støtte de andre kørere, slutter TommyKristoffersson.

Johan Kristoffersson har haft en kometkarriere inden  for racing. For tre år siden stod teamchefens søn på ski. I 2008 debuterede han i JTCC og i 2009 kørte han en andenplads hjem i privatcuppen i STCC i far Tommy Kristofferssons aflagte Audi A4.

Teamkammeraten Fredrik Ekblom har hentet to sejre i STCC i Volkswagen Scirocco i 2010 – begge gange på Karlskoga-banen.

Foto: Team Biogas.se