Det svenske Team Biogas.se er nu klar med nye, opdaterede biogasdrevne VW Scirocco til både STCC og Scandinavian Touring Car Cup.

Teamet med Fredrik Ekblom og Patrik Olsson fører teammesterskabet i STCC og har taget både sejre og podiepladser, og nu vil de altså satse endnu hårdere.

Den nye og forbedrede Scirocco har netop været igennem test på Oschersleben, og i den kommende uge kommer den i indsats for første gang i STCC, når det svenske mesterskab kører på Falkenberg.

– Den nye bil er bedre på alle punkter. Vi vidste, at vi skulle præstere, men egentlig har vi vel præsteret over forventning, så derfor behøvede vi de nye biler. For at leve op til frem for alt vores egne høje forventninger, men også til vores omgivelsers, siger teamchef Tommy Kristoffersson.

Bilerne skulle have været klare til det fællesnordiske løb i Gøteborg. Men nu er de her, og forventninger er også høje hos Volkswagen Motorsport, som bygger bilerne i samarbejde med det svenske team.

– I Volkswagen Group har vi stor erfaring, som vi har forsøgt at anvende på bedste vis for at gøre de nye STCC-biler så konkurrencedygtige som muligt. Vi er meget stolte over, hvad teamet har præsteret indtil videre i mesterskabet, og jeg er overbevist om, at de nye biler vil hjælpe dem med at fortsætte den positive trend, siger Kris Nissen, motorsportsdirektør i VW.

Foto: Team Biogas.se