Team FDM Tegee-Dan Motorsport bød på en af debutanterne i weekendens løb i Scandinavian Touring Car Cup. Kim Holmgaard tog springet fra Advan Cup i 2009 til den nok hårdeste klasse i dansk motorsport.

– Det var sjovt, men svært. Rigtig svært, siger den ålborgensiske kører, der gennemførte begge løb som henholdsvis nummer 20 og 18 i et felt, hvor 24 kørere var til start. 

– Jeg skal vænne mig til, at når man starter, skal man være sikker på, at dækkene kan holde biddet på den første omgang. Der gik tre omgange, inden jeg stolede på bilen, og derefter holder jeg så egentlig det samme race pace som de foranliggende, og de forsvinder heller ikke. Det er simpelthen noget med lige at komme i gang fra starten af, siger Kim Holmgaard.

– Jeg synes, at det har været en superweekend. Vi er kommet hjem uden buler, og vi har ikke lavet de store fejl, andet end vi bare skal forbedre os. Jeg synes, at det har været kanon. Vi vender hurtigt og godt tilbage på Padborg, hvor vi også har en testdag inden løbet, slutter han.

Kim Holmgaard indtager nu niendepladsen i Danish Touringcar Championship, mens Team FDM Tegee-Dan Motorsport fører teammesterskabet an.

Foto: Anders Molin, www.racemag.dk