Den nye Audi R15 TDI fik den perfekte optakt til årets Le Mans ved at vinde 12 timersløbet på Sebring. Det var tredje gang, at Audi vandt i debutløb med en ny model. Både R8 og R10 har præsteret samme bedrift, alle med Tom Kristensen som del af det vindende mandskab.

Selvom Peugeoten med Sarrazin, Bourdais og Montagny mistede føringen grundet en punktering, kan ingen tage fra Audi Sport Team Joest, at de med 383 omgange slår den tidligere rekord for løbet med hele 13 omgange. Kampen med den hurtigste Peugeot bølgede frem og tilbage, og i mål var Allan McNish 22,279 sekunder foran den franske konkurrent.

Det var samtidig Tom Kristensens femte sejr i klassikeren. Dermed er han den mest vindende kører også på Sebring.

– Det er en helt fantastisk fornemmelse. Wow, sikke et løb – det hurtigste, der nogensinde er kørt i Sebring. At vinde med en så ny bil, der knap er blevet testet på tør bane, er fantastisk. Jeg vandt ved R8’erens debut, ved R10 TDI’erens debut og nu også ved første løb for R15 TDI. Og det er takket være al den knowhow og erfaring, der ligger i teamet. Jeg er stolt af at være en del af dette team, siger Tom Kristensen, der nu kan se frem mod sæsonstarten i DTM.