Afhopperne fra STCC, teamsene i det såkaldte Touring Car Teams Association, er nu klar med grafik og en teaser med deres forslag til racerbilen, der skal bruges i STCC fremover.

Ved en nylig test på den franske bane Áles testede Brovallen Designs Tobias Johansson en Solution-F-prototype. Det er der kommet en teaservideo ud af, hvor man dog ikke ser andet det indvendige.

– Testen gik perfekt, og bilen svarede virkeligt til forventningerne, et imponerende håndværk af Solution-F. Bilen er som en Super Touring-bil at køre, siger Tobias Johansson i en pressemeddelelse.

Touring Car Teams Association (TTA) viser Solution-F-koncept

Ifølge meddelelsen kørte bilen mere end 100 omgange på banen uden problemer.

– Det er utroligt sjov oplevelse, det tog bare to omgange, så sad alt rent køremæssigt. Samtidigt kræver den sin kører, den kommer virkeligt til at skille de bedste kørere ud, ingen tvivl om det, siger TTA-repræsentanten videre.

Samtidig har sammenslutningen med hjælp fra Peter Mild Design lavet et designkoncept, der viser TTA’s bud på STCC-bilen 2012. I forhold til Solution-F-racere kendt fra bl.a. Race of Champions og det belgiske standardvognsmesterskab, så vil svenskernes version være mere gadenær og tilpasset de skandinaviske (svenske) forhold.

TTA er dog løbet ind i modstand efter deres offentliggørelse af planerne ved Göteborg City Race. Det svenske bilsportsforbund har benægtet samarbejde med de fire teams bag, ligesom KMS/Team Biogas’ Tommy Kristoffersson stiller sig tvivlende over for konceptet – læs mere her (linker til klumme på STCC.se).

Se teaser her:

Grafik: TTA