Denne uge har Blancpain Endurance Series testet på sydfranske Paul Ricard.

Det enorme felt i GT-klassen testede to dage på banen, der bruges flittigt til forsæson-tests. Og det var en vellykket test for det dansk/amerikanske Insight Racing, der nu går ind i sin anden sæson i GT3-mesterskabet.

Mere end 62 teams deltog i testen, men en stribe heraf er dog fra FIA GT-series, VM-serien, der også benytter GT3-reglementet.

Førstedagen så Boutsen Ginion Racing sætte bedste tid med 1:58.130 i McLaren MP4-12C, mens Insight Racing var næstbedste Ferrari på 14. pladsen med tiden 1:59.698.

Anden dag gik med at teste løbssetup, men her var det igen Boutsen Ginion Racing i front med tiden 1:57.502. Insight Racing var bedste F458 på 11. pladsen med en tid på 1:59.274.

– Første dag med test gik godt for Insight Racing with Flex-Box. Dag 2 var vi P9 om morgenen og den hurtigste Ferrari. Dennis Andersen testede fulde racestints og kørte superkonsistente omgangstider. Hele holdet gjorde det godt, og vi ser stærke ud op til en fantastisk sæson, fortæller Martin Jensen på sin Facebook-side.

Blancpain Endurance Series tager hul på kalenderen den 15. april på Monza.