Som vi i weekenden kunne berette, så kom Nicolaj Møller Madsen lørdag godt fra start i den nye Audi Sport TT Cup på Hockenheim. I det første løb startede fynboen ellers fra pole, men måtte se føringen forsvinde eftersom hans start ikke var helt perfekt. Her blev det til en solid andenplads, og dermed gode point til mesterskabet.

Søndag startede helt som lørdag med regnvejr og Nicolaj Møller Madsen på pole position. Her tog han straks føringen, men en safetycarperiode vendte op og ned på feltet, hvorefter han atter kunne notere sig en andenplads på en bane, Nicolaj Møller Madsen generelt har gode minder fra. Han sikrede sig nemlig sidste års Scirocco Cup juniormesterskab netop på Hockenheimring.

– Det har været en fantastisk weekend, og jeg er så glad for endelig at være i gang. Det er en ære at være en del af Audi, og det betyder meget for mig at vise Audi, at jeg har speeden både i tørvejr og på en våd bane, siger Nicolaj Møller Madsen, som ikke lægger skjul på sine høje ambitioner:
– Min forventning er en top tre-placering i mesterskabet. Selvfølgelig går jeg efter at vinde, og jeg tror også på, at det er muligt, men jeg skal hele tiden tænke mig om, da det er et langt mesterskab, hvor alle point tæller, siger Nicolaj Møller Madsen.

Netop det mål – altså en placering i top tre, giver adgang til en komplet fabrikskontrakt med Audi i 2016 og dermed mulighed for at skabe en videre karriere ved Audi.