De svenske simracing-producenter fra SimBin afslører nu, at en ny titel i serien af GTR-spil er i pipeline. Den nye titel, der endnu ikke har fået et officielt navn, skal følge i rækken af GTR, GTR2 og GTR Evolution.

Særligt de første to titler satte standarder for simracing-genren, og begge titler spilles stadig verden over. GTR-titlen blev lanceret i 2005 og byggede på FIA GT-mesterskabet. Det samme gjorde efterfølgeren, mens den seneste titel, GTR Evolution, bygger på fiktionelle teams, men for størstedelens vedkommende GT-racere fra den virkelige verden i klasserne GT1, GT2 og GT3 samt en række gadebiler.

SimBin lover i en meddelelse, at den nye titel vil tage kørerne/computerspillerne tilbage til rødderne og et skridt frem i realisme og den visuelle side og skal give spillerne en unik oplevelse.

Det nye GTR-spil er sat til udgivelse i 2011. 

SimBin er, som annonceret tidligere, i samarbejde med iOpener om at bringe simracing og virkelige løb sammen ved hjælp af avanceret teknologi. Om den kommende titel indeholder elementer herfra er endnu ukendt.

Foto: Screenshot fra GTR Evolution, SimBin