Scangrip Racing har netop offentliggjort, at de er klar til 2013-udgaven af ”Det grønne helvede”, som 24H Nürburgring også kaldes.

Sidste år deltog Niels Borum sammen med den newzealandske trio bestående af Maurice O’Reilly, Wayne Moore og Michael Eden, og sådan bliver det også i 2013.

– Vores 3 kørere fra New Zealand, som tilsammen har kørt løbet 37 gange, spurgte selv om de måtte køre med igen i 2013, da 2012 løbet var det bedste set-up de havde oplevet i de mange år, de havde kørt 24H løb på Nürburgring, udtaler den danske teamejer Niels Borum.

Økonomien er også allerede på plads, da sponsoren Scangrip har valgt at fortsætte sponsoratet. Teamet vil igen i år deltage med deres BMW M3, som de gennemførte løbet i sidste år, som nummer seks i deres klasse.

Forberedelserne til årets 24H Nürburgring er allerede gået i gang for Scangrip Racing.

– Vi har igennem vinteren renoveret bilen, der var en kende medtaget efter sidste års løb og vil selvfølgelig også arbejde på at få bilen endnu mere optimeret, men der er skrappe grænser for dette, da vi stiller op i V-klassen, der er en klasse for standardbiler. Vi vil imidlertid blandt andet arbejde med undervognen igennem testkørsler på banen i løbet af foråret, så bilen er helt klar til løbet i maj, udtaler Niels Borum.

Derudover har Scangrip Racing også valgt en ny teknisk serviceleverandør i kampen om at forbedre sidste års placering.

– Sidste år sluttede vi som P6 i vores klasse, og håber på et bedre resultat i år, selvom der er utrolig hård konkurrence i klassen, der blandt andet omfatter flere fabriksstøttede teams, udtaler Niels Borum.

24H Nürburgring er verdens største langdistanceløb, når man måler på antallet af biler og tilskuere – der forventes igen i år op i mod 200 tilmeldte biler og 300.000 tilskuere. Løbet køres i år i Pinsen, og det betyder, at løbet starter søndag d.19 maj, og slutter om mandagen, der er 2. Pinsedag.