Rikard Rydell har netop testet Chevrolet Motorsport Swedens enlige Cruze. Testen skete på Ring Knutstorp som forberedelse til denne weekends STCC-løb på Karlskoga.

Den svenske tidligere BTCC-mester har dog mest siddet bag mikrofonen i stedet for bag rattet i årets løb. Som medkommentator på den svenske STCC-serie har Rydell været tæt på racingen, men ikke som aktiv.

– Det var en god dag på Ring Knutstorp. Det var sjovt at køre igen, og endnu vigtigere, så behøvede jeg bare et par omgange for at komme op i tempo. Cruzen er en rigtig god bil og minder mig om den benzindrevne SEAT Leon i balance og fornemmelse. Som en kører er det altid interessant at teste nye biler, og efter i dag forstår jeg, hvorfor Yvan Muller fører WTCC, siger Rikard Rydell til sin hjemmeside.

– Hovedformålet med testen var at hjælpe Viktor (Hallrup, der kører Cruzen i STCC, red.) med at finde det rette setup til Cruzen. Det er altid svært at være eneste kører i et team, og det er ikke nemmere, når bilen er nu for både team og kører. Jeg håber, at de kan nå bedre resultater efter dagens arbejde, forhåbentligt allerede denne weekend i Karlskoga, slutter Rydell.

Den svenske tidligere WTCC-kører var efter sigende tæt på et sæde i en SEAT i årets STCC. Rydell arbejder fortsat på at komme med i den skandinaviske serie næste år.