Tommy Rustad vandt – hårdt presset – premiereløbet i Scandinavian Touring Car Cup. I andet løb startede nordmanden på ottendepladsen, efter top otte fra første løb er vendt rundt på startgridden. Nordmanden fik en dårlig start og ligger nummer ti i et antal omgange.

Det får dog en brat ende, da ærkerivalerne fra Flash Engineering, Thed Björk og Janne ’Flash’ Nilsson på skift er involveret i uheld med Volvo-køreren.

Thed Björk forsøger med en overhaling på Rustad i hestesko-kurven, men rammer højre baghjul hårdt. Kort efter – ned mod Ford S-svinget, brækker Volvoens baghjulsophæng, så Rustad snurrer rundt og tager Janne Flash Nilsson med sig, der kort efter må udgå. Det var derfor en bitter polesitter og løbsvinder fra løb 1, der udtalte sig til Racemag:

– Thed Björk rammer mig på højre baghjul, så det knækker, og løbet er slut. Det var helt unødvendigt, når vi ligger og kører om 10. pladsen, siger Tommy Rustad til Racemag.

Thed Björk er – ikke overraskende uenig i nordmandens udlægning af situationen – se den på YouTube her på Racemag – klik på linket her!

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk