De regerende teammestre i DTC meldte i løbet af 2009-sæsonen ud, at det ville blive deres sidste sæson i DTC. Regelændringer midt på sæsonen gjorde teamet mæt på lysten til at fortsætte med racing inden for landets grænser.

Nu ser det imidlertid ud til, at Perfection Racing atter har kig på motorsport på de hjemlige breddegrader. Drømmene om WTCC er sat på standby.

– Vores internationale planer er skrinlagt. Vi har måttet kaste håndklædet i ringen, da vi ikke har kunnet finde de nødvendige sponsorkroner, siger teammanager i Perfection Racing Kent Bo Steffensen til Racemag.

Dén udmelding kan komme teamets hjemlige fans til gode – og måske DTC-serien, som teamet ellers vendte ryggen efter endnu to titler i 2009.

– Vi går nu efter at køre i det skandinaviske mesterskab (Scandinavian Touring Car Cup, red.) og muligvis også i DTC, men vi er nødt til at se tiden an, inden vi får aftalerne på plads, siger teamchefen.

Endnu er hverken kørere eller biler på plads. Perfection Racing har i deres nuværende form deltaget i DTC med opbakning af Chevrolet i Danmark. Hvorvidt det samarbejde fortsætter, er endnu usikkert, da teamets biler har været sat til salg.

Foto: Thomas Norsted