Michael Outzen, der denne sæson skal køre i ADAC GT Masters i Phoenix Racings Audi R8 LMS, har netop været i Monteblanco i Spanien for at få første fært af den nye racer.

– Hvilken oplevelse det var. Dette var den første bil, der var færdig fra Phoenix Racing, og hvilket resultat de havde medbragt fra Tyskland. Bilen er lige så fantastisk flot, som den er dyr. Det er sjældent jeg bliver betaget af udseendet alene, men denne Audi R8 LMS tog helt pusten fra mig, siger Michael Outzen på sin blog.

Den færdige Audi R8 LMS skulle køre i tre dage med fire forskellige kørere. Phoenix Racing stiller til start i flere serier med bilerne, og de forskellige kørerbesætninger skulle hver især have deres første kilometer i den nye racer.

– Det var også første gang jeg mødte min team kollega, Henri Moser. En talentfuld knægt på 21 år, der er tidligere FIA GT3-mester og kender alt til GT-racing, så mon ikke han kan give mig lidt staldtips, siger Michael Outzen.

Phoenix Racing kører med Audi R8 LMS, udover i ADAC GT Masters med Outzen og Moser, også i FIA GT3-mesterskabet og det belgiske GT-mesterskab.

ADAC GT Masters begynder denne weekend på Oschersleben. Racemag følger naturligvis Outzen og også Christoffer Nygaard, der begge kører i serien.

Fotos: Michael Outzen