Denne weekend skydes 24 timer på Nürburgrings berygtede Nordschleife i gang. Blandt de altid mange hundrede deltagere er bl.a. Michael Outzen. Den unge fynbo stiller til start for GRC Racing i deres BMW 120d .

– Jeg har altid gerne ville køre et 24 timersløb, desværre har det altid kollideret med mine andre forpligtelser. I år har jeg endelig plads i kalenderen, og så er det jo lige min stil at starte med det sværeste af dem alle, siger Outzen.

Den 25 kilometer lange, kuperede bane i bjergrigt område kaldes ikke Det grønne helvede for ingenting.

– Det bliver vanvittigt spændende og fuldstændigt vildt. Mit umiddelbare mål er at lære banen at kende og selvfølgelig få så meget køretid som muligt. Men det er ingen hemmelighed, at jeg har fulgt lidt med i GRC Racings BMW 120d’s bedrifter, og jeg glæder mig til at køre den, siger Outzen.

Michael Outzen, der op til løbet har øvet sig på race-simulatorer, bliver ikke eneste dansker på banen. Som omtalt tidligere kører Nicki Thiim for VW Motorsport, mens Kurt Thiim stiller op i Nissan.

Foto: Daniel Sandal