Michel Nykjær sluttede treer – formentlig – i et kaotisk andet STCC-løb på FDM Jyllandsringen.

Resultatet er foreløbigt, da en straf til den senere vinder blev trukket tilbage undervejs i løbet. En straf, der ville betyde, at Nykjær sluttede foran konkurrenterne i toppen i STCC.

Johan Kristoffersson holdt ikke sin placering i starten, men faldt derimod tilbage. Det blev takseret til en drive-through-straf, samme straf, som ramte Nykjær selv i en lignende situation på Ring Knutstorp tidligere på året. Straffen blev dog trukket tilbage til stor undren i pitten.

Løbets startfase gav dog al den dramatik, som første løb havde savnet. Michel Nykjær var hurtigt i angreb på polesitter Jordi Gené. Nykjær gik forbi spanieren på anden omgang for enden af langsiden, men spanieren gav igen for den kontakt, der var mellem de to. For enden af langsiden påkørte han Nykjær to gange, så Chevrolet-køreren røg ned gennem rækkerne til fjerdepladsen.

På tredje omgang kom den første safetycarfase i løbet, da Mercedes-køreren Tony Johansson holdt uheldigt uden for banen. Efter et par omgange bag sikkerhedsbilen var feltet dog ikke kølet af, for på femte omgang, da løbet blev givet frit, går Nykjær igen forbi Gené og ligger dermed treer bag Patrik Olsson og så altså Johan Kristoffersson, som på det tidspunkt skulle ind til straf.

For enden af publikumslangsiden går det imidlertid galt for Tomas Engström, der er startet bagerst. Honda-køreren har dog masser af fart på og går forbi Johan Stureson, men de to har kontakt, og Engström ruller i sin ex-BTCC Civic.

Efter endnu en safetycarperiode er det mere roligt, og bortset fra Rickard Rydells overhaling af Jordi Gené, sker der ikke meget mere. Nykjær forsøger sig flere gange på Patrik Olsson, men uden held.

Angiveligt er resultatet foreløbigt.

Resultatet af andet løb i STCC ved Grand Prix Danmark:

Pos

Navn

Bil

1

Johan Kristoffersson VW Scirocco CNG

2

Patrik Olsson VW Scirocco CNG

3

Michel Nykjær Chevrolet Cruze

4

Rickard Rydell Chevrolet Cruze

5

Jordi Gene VW Scirocco CNG

6

Niclas Olsson Seat Leon

7

Joakim Ahlberg Audi A4

8

André Andersson BMW 320i

9

Santosh Berggren Seat Leon

10

Robin Appelqvist Seat Leon

11

Andreas Ahlberg Audi A4

12

Johan Stureson VW Scirocco CNG

13

Tomas Engström Honda Civic

14

Tony Johansson Mercedes C200