Christoffer Nygaard tager denne weekend hul på anden del af sæsonen i det europæiske GT3-mesterskab på Autodromo Internacional Algarve. Banen er ny for Lyngby-køreren og for FIA GT3-feltet, men andre klasser har kørt på den nye portugisiske bane tidligere. Det kommer Fischer Racing-køreren til gode, da onboardvideoer er del af de vigtige forberedelser op til løbet.

– Jeg har forberedt mig ved at se mange inboard-videoer fra et løb, der blev kørt der tidligere i år. Vi har været godt med på alle baner i år, så jeg føler også, at vi kan kæmpe med fremme i Portugal. Banen har nogle hurtige passager, men der er også langsommere dele, som kræver gode bremser. Dette skulle være til vores fordel, for Ford GT-modellen er meget god i nedbremsningerne. Vi har allerede vundet mange dueller på den konto i år,  siger Christoffer Nygaard i en pressemeddelelse.

Mens efteråret så småt er ved at sætte ind herhjemme, er der stadig høje temperaturer i Algarve i den kommende weekend.

– I Portugal bliver det helt sikkert varmt i vores bil, men det kan kun være en fordel, da den har vist sig at klare sig godt, når det er varmt, siger Christoffer Nygaard, der har målet klart for løbet på den 4,7 kilometer lange og kuperede bane klar:

– Vores mål er at score så mange points som muligt i Portugal, så vi står godt inden de to sidste afdelinger af mesterskabet.

Christoffer Nygaard og teamkammerat Florian Gruber ligger på syvendepladsen i den samlede stilling efter en sejr senest da FIA GT3 gæstede Oschersleben.

Løbene kan følges via dette link.

Foto: Francois Flamand/DPPI