Christoffer Nygaard og Stefan Mücke var igen uheldig i FIA GT1 World Championship, da kvalifikationsløbet blev afviklet lørdag på Paul Ricard.

En solid start fra makkerparret betød, at Mücke kunne køre bilen frem til en femteplads, indtil kardanakslen knækkede på den hvid/røde Aston Martin DBR9.

– Starten gik rigtig godt. Fra ottendepladsen var jeg sekser efter første omgang og overhalede faktisk en bil mere. Mens jeg var femmer vi pludselig et problem med drivlinen og måtte udgå i pitten. Det er en skam, for bilen føltes virkeligt godt i de første omgange, og jeg er sikker på, at vi kunne have beholdt femtepladsen i mål, siger Stefan Mücke i en pressemeddelelse.

– Der var ikke noget race for mig i dag på grund af vores exit. Jeg håber på mere held i morgen, men det bliver meget svært, da vi nu skal starte allerbagerst, siger Christoffer Nygaard.

Løbet blev vundet af Andrea Bertolini og Michael Bartels i Maserati foran Nygaards Le Mans-kollega Peter Kox og Christoffer Haase i Lamborghini Murcielago. Darren Turner og Tomas Enge slutter som nummer 10.

Foto: DPPI