Tomas Enge fra Tjekkiet er endnu engang blev taget for brug af doping. Denne gang drejer det sig om en positiv dopingtest i forbindelse med en afdeling af verdensmesterskabet i FIA GT1. Dopingtesten fandt sted i maj måned, da der blev kørt løb på Navarra banen i Spanien.

– Jeg er i chok. Efter hvad der skete i 2002, har jeg været forsigtig med alt, hvad der har med doping at gøre, udtaler Tomas Enge.

Motorsport er ellers ikke kendt for dopingskandaler. En af de få fortilfælde der findes lå tilbage i 2002, og der var det ligeledes med Tomas Enge i den lidet ærefulde hovedrolle. Det kostede ham dengang titlen som Formel 3000 mester på grund af en dopingtest, der påviste brug af marihuana.

– Jeg lider af langvarige helbredsproblemer, og har for nylig anmodet FIA om dispensation, så jeg kan tage lægemidler, der er på den forbudte liste over doping. Nu vil jeg rådføre mig med eksperter for at finde ud af, hvordan denne situation opstod, udtaler Tomas Enge.

Tomas Enge er nu udelukket fra motorsport.

Kilde: Autosport

2 KOMMENTARER

  1. Nydeligt makkerpar.. Tomas Enge (doping igen, igen..) og Stefan Mücke (attentatet på Westbrook på Silverstone i 2011). Well done Aston !! Og at Mücke ikke har fået frataget sin licens for den overlagte handling er en skandale i sig selv. DMSB må have modtaget en euro eller 2 i “kompentation” fra Far Peter for at sønnen kunne beholde sit arbejde..

  2. Der skal være dopingregler i sport, og det det fremgår ikke hvad Enge har taget denne gang, men come on…. Doping skulle jo gerne være præstationsfremmende. Indtagelse af Marihuana er (så vidt jeg ved) ikke noget der skærper din reaktions- og fatteevne, hvilket er relativt vigtigt i motorsport.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her