Nedtællingen til årets første afdeling i FIA World Endurance Championship den 12. april på den engelske racerbane Silverstone er for alvor begyndt efter at seriens deltagende teams og kørere har været samlet til en todages test, fredag og lørdag i forrige uge, på den sydfranske racerbane Paul Ricard.

Og det var en tilfreds og optimistiske Michael Christensen der søndag kunne gøre status efter igen af have været bag rattet af den Porsche 911 RSR, med startnummer #91, han i årets verdensmesterskabsserie deler med østrigske Richard Lietz. De to fabrikskørere forstærkes af tyske Jörg Bergmeister, når Porsche teamet skal køre om kap med Corvette, Ferrari og Aston Martin til årets højdepunkt Le Mans.

For Michael Christensen, der sidste sæson kørte for Porsche i den amerikanske TUDOR-serien, hvor han blandt andet vandt 12-timers løbet på Sebring, var testen en kærkommen lejlighed til at møde- og arbejde sammen med Porsche teamet, der er ansvarlig for det succesfulde mærkes indsats i FIA WEC-verdensmesterskabet.

“Det var en rigtig vigtig test for mig. Jeg har mødt flere af teamets folk tidligere, og da alle er meget professionelle, gik der ikke længe, før jeg for alvor følte mig godt tilpas,” fortæller Michael Christensen, der ser frem til et brag af en racersæson.

“Som fabrikskører er det vores mål at vinde verdensmesterskabet til Porsche, men personligt vil jeg virkelig gerne vinde på Le Mans. Det bliver mit første løb på Le Mans, og jeg glæder mig helt utroligt meget til at komme i direkte duel mod Jan Magnussen fra Corvette Racing, samt det danske Young Driver AMR, hvis Aston Martin racer har de tre danske topkørere Marco Sørensen, Nicki Thiim og Christoffer Nygaard bag rattet. Den danske tradition på Le Mans er helt unik, og jeg vil gerne være den “næste” Christensen, der vinder på Le Mans,” slutter Michael Christensen.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her