Med seks timer af løbet kørt er der rødt flag over banen, da der er kraftig tåge, og stående vand på banen. Der var lidt forvirring om, hvilken omgang løbet blev nulstillet på, men det endte med omgang 32, og dermed blev de sidste tre omgange de kørte annulleret. Bilerne holder derfor stille nu, men tiden løber stadig

Allan Simonsen og Aston Martin #007 har  flere gange været i front af løbet, og er det også nu hvor løbet er sat på pause. De er stærkt fulgt af to Porscher fra Manthey Racing med #18 foran #50 – begge dog ikke mere end fem sekunder efter. Nummer #18 deltager i SP7 klassen, mens #50 er i samme klasse som Aston Martin, nemlig SP9.

Nicki Thiim har indtil nu været næstbedste dansker, og har også været med i top kampen. Efter seks timer er Falcon Racing Mercedes SLS #9 omkring syv minutter efter den førende og nummer 14 samlet og 13 i SP9 klassen. Michael Christensen og Pinta Team Manthey #40 er lige efter som nummer 15 samlet og 14 i SP9 klassen i deres Porsche. Den er dog næsten ni minutter efter den førende.

Christina Nielsen og Farnbacher Racing #17, også i Porsche, er nummer 17 samlet og 16 i SP9 klassen. De er en runde efter de førende, men tre af de danske deltagere er altså tæt på hinanden.

Kurt Thiim og Besaplast Racing Team 1 har været i front af SP4T klassen lige siden starten i deres Audi TT RS. Klassen har kun fire deltagere, men Besaplast er en omgange foran nummer to. Og en omgang tager omkring 10 minutter. Bilen er samtidig nummer 36 samlet.

I SP3 klassen er der dobbeltføring, med danskere ombord i de to førende biler fra Roadrunner Racing. Claus Grønning i Clio’en med nummer 142 er i front af klassen, og 84 samlet. Michael Juul og #141 er nummer to i klassen og 88 samlet.

Niels Borum i BMW #190 løb ind i problemer allerede i starten af løb. Der var problemer med venstre forhjul, der låste. Senere havde bilen også en sammenstød med en anden, hvilket sendte bilen i garagen i lang tid. Bilen er derfor sidst i klassen, og nummer 159 samlet – 12 omgange efter den næstsidste i klassen.