Nicki Thiim har endnu ikke løftet sløret for sine 2009-planer. Nu er der dog løftet for en flig af, hvad sønderjyden skal fordrive tiden med.

Den regerende mester i det tyske Seat Leon Supercopa-mesterskab stiller op for VW på den legendariske Nordschleife den 23. og 24. maj.

– I weekenden 23-24. maj skal jeg deltage i 24-timers løbet på Nürburgring Nordschleife for VW’s fabriksteam i en VW Scirocco GT24, fortæller Nicki. Dog er det det eneste, der endnu er at fortælle fra Thiims side, selvom de fleste racerserier er godt i gang.

– Der er nogle gode planer i støbeskeen, men dem kan jeg ikke løfte sløret for endnu. Men det er rigtig gode planer, siger Nicki Thiim i en pressemeddelelse.

Danskeren skal dele bilen med det svenske VW Polo-es Jimmy Johansson, tyske Florian Gruber og østriske Martin Karlhofer. Det bliver i en af de tre benzindrevne Scirocco-racere. VW Motorsport stiller også med to naturgasdrevne Scirocco’er.

Blandt teamkollegerne i de andre fire biler er rallylegenden Carlos Saintz, Hans-Joachim Stuck, Vanina Ickx og Klaus Niedzwiedz.

Også farmand Kurt skal atter køre i Nissan 350Z.

Foto: Natascha Theissen