Brasilianeren Felipe Nasr, der normalt kører i formel-racere, skal deltage i Daytona 24H for anden gang.

Det kun 20 årige talent imponerede sidste år ved at blive nummer tre, da han deltog med Michael Shank Racing. Brasilianerens præstation imponerede Action Express teamet så meget, at de nu har tilbudt ham et sæde til det legendariske 24 timers løb på Daytona i 2013. Teamet stiller til start med Corvette i DP-klassen.

– Jeg er glad for at vende tilbage til Daytona for at køre for Action Express til 2013 Rolex 24. Efter at have sluttet som nummer tre i mit første forsøg, så er mit mål at vinde det prestigefyldte løb – med Action Express tror jeg på, at vi har et team, der er i stand til at nå podiets øverste trin, udtaler Felipe Nasr, og lægger samtidig ikke skjul på sit høje ambitionsniveau.

Felipe Nasr fortsætter dog sin formel-karriere, da han skal køre endnu en fuld sæson i GP2, hvor han for nylig har skrevet kontrakt med Carlin Motorsport. Netop Carlin-teamet var det team han kørte hos sammen med Kevin Magnussen, da brasilianeren vandt det britiske Formel 3-mesterskab i 2011.

Danske Jan Magnussen forventes endnu engang at jagte sejren i den amerikanske klassiker. Michael Christensen fik for nylig forlænget af sin kontrakt med Porsche, så det åbner for et lille håb, om at han også kan komme til at deltage i årets udgave af Daytona 24H. Tidligere har også Nicki Thiim og Ronnie Bremer deltaget i løbet.