Som om dettes års 24-timerløb på Nürburgring Nordschleife ikke var dramatisk nok, så blev det krydret med lidt ekstra for en af danskerne, Michael Christensen, der kørte for Pinta Manthey Racing.

Den 22-årige dansker blev ganske enkelt dårlig under kørslen, da løbet blev ramt af heftigt regnvejr – så heftigt, at løbet var indstillet i ti timer.

– Men det blev pludseligt regnvejr – så voldsomt at jeg fik hjulspin med 200 km/t. Og under de forhold er der altså rigtig langt tilbage til til pitten. De 15-16 km på slicks i øsende regnvejr er noget af de vildeste jeg har oplevet i en racerbil, siger Michael Christensen.

Danskeren blev i bilen mens regnen fortsatte og mørket faldt på.

– Jeg fik det mere og mere dårligt og til sidst kastede jeg op i styrthjelmen. Jeg var simpelt hen blevet køresyg på grund af det ringe udsyn: Man kunne ikke se hvornår bakkerne kom – det var vildt ubehageligt.

Da løbet kom igang igen mandag morgen, var danskeren og Porsche #40 fra Manthey Racing igen godt med. Men løbet fik en brat afslutning.

– Vi fulgte fornuftigt med, men kun en time før mål mistede en af mine codrivers herredømmet og ramlede ind i autoværnet så vi måtte udgå. Ærgeligt – men jeg fik kørt en
passe kilometer, jeg fik samlet god erfaring på Nordschleife og jeg fik vist at jeg kunne  følge med de hurtigste i feltet, slutter han.

Allerede denne weekend går det løs igen i Monaco, hvor Porsche Mobil 1 Supercup varmer op til F1-løbet.