Så er det 60. Mobil 1 Sebring 12 Hours godt i gang, og det startede med drama.

Flying Lizards Porsche #45 og Luxury Racings Ferrari #58 med Dominik Farnbacher lagde ud med at køre sammen på første omgang, et uheld, der kostede en time bag muren for Porschen, mens Luxury Racing måtte trække sin bil ud af løbet.

Den efterfølgende gulflagsperiode bød på muligheder for lidt alternative pitstrategier, hvor Allan McNish gik fra føring i LMP1 i pit.

I GT-klassen startede Jan Magnussen i Corvette #3 og lå længe på andenpladsen efter AF Corses Ferrari, indtil danskeren efter en time gik i pit og byttede med Antonio Garcia.

David Heinemeier Hanssons Conquest-Morgan måtte starte fra pitlane, da Francesco Dracone blev syg kort før løbsstart. Belgiske Jan Heylen blev hentet ind, men kørerskiftet betyder, at teamet blev sat tilbage fra starten.

Martin Plownman har i sit første stint dog kørt bilen op på en P8 i LMP2-klassen og på omgangshøjde med de førende i klassen.

I GTC er Nicki Thiim P6 og har startet i bilen.

Du kan følge løbet via livetiming her http://scoring.alms.com/ og se det gratis – men i tvivlsom kvalitet her http://www.fiawec.com/Live.html

Se starten her: