Vi har allerede Michael Christensen i stald hos det hæderkronede tyske mærke – om alt går vel, så kan også Michelle Gatting være Porsche-junior inden for kort tid.

Michael Christensen giver råd til Michelle Gatting
Michael Christensen, Michelle Gatting

Det er dog ude af den danske racerpiges hænder, der netop har gjort sit til, at hun er den blandt fire kandidater, der kan kalde sig Porsche-kører fra næste sæson. Præmien er titlen som Porsche-junior og 150.000 euro til en sæson i den tyske Carrera Cup.

19-årige Gatting var sammen med Kelvin van der Linde (17), Sven Müller (21) og  Andrea Pizzitola (21) i kamp om at blive indlemmet i juniorprogrammet, som har udklækket et hav af GT- og sportsvognskørere gennem årene.

Det skete på Motopark Oschersleben, hvor kandidaterne skulle vise deres fart i Porsche 991 GT3 Cup med bl.a. simulation af en løbsweekend. Mellem stints var det muligt for kørere og undervisere at sammenligne omgange med referencekøreren, Michael Christensen, der også var til stede.

Dataene bliver nu analyseret sammen med resultaterne fra fysiske tests, der fandt sted tidligere på Potsdam Universitet.

Den kommende weekend skal Gatting køre sæsonafslutning i VW Scirocco R-Cup.