Michael Christensen kan nu kaldes sig FIA-verdensmester 2018/2019.

Efter en gigantisk sæson, som gik over 14 måneder, og et nervepirrende afslutningsdøgn på Le Mans, kan Michael Christensen og hans franske makker Kevin Estre nu kalde sig verdensmestre i GT-racing 2018/2019.

Fra Dansk Automobil Sports Union skal der lyde et stort tillykke til Michael Christensen og hele det team, der står bag ham. I har kæmpet til det sidste, og det er velfortjent, at I efter at have været med til at sikre Porsche mærkemesterskabet i GT-klassen nu også har sikret jer kørernes titel.

Der skal også lyde et tillykke til de tre danske Le Mans-debutanter. Til Michelle Gatting for at være den bærende kraft i Kessel Racings Ferrari #83. Til Anders Fjordbach og Dennis Andersen for deres arbejdsomme indsats for High Class Racing, der i den næste sæson – 2019/2020 – skal være med til at holde Dannebrog højt med en fuld sæson i FIA World Endurance Championship.

Vi siger også tak til David Heinemeier Hansson, Jan Magnussen, Nicki Thiim og Marco Sørensen for jeres indsats, som desværre ikke belønnet. I gjorde som altid jeres bedste, men uheld er en faktor, som har det med at dukke op ved 24-timersløbet på Le Mans, når man mindst venter det. Og god bedring til dig Marco!

Danmark fik ingen kørere på podiet i år, men ingen er i tvivl om, hvad I står for.

Se resultater fra Le Mans 2019 her.

Se resultater og stillinger fra FIA WEC 2018/2019 her.