Mercedes-Benz’ ikoniske SLS er nu ved at være klar til racerbanerne i GT3-trim. Den karakteristiske sportsvogn med mågevingerne bliver i øjeblikket gennemtestet af Bernd Schneider og kan leveres til racersæsonen 2011.

Dermed er Mercedes-Benz atter tilbage i GT-racing, hvor de kan konkurrere med ærkerivalerne fra Audi, BMW og Porsche i FIA’s GT3-mesterskab, ADAC GT Masters, det svenske GT-mesterskab og mange flere verden over.

De historiske mågevinger er tilbage på racerbanerne med Mercedes SLS AMG GT3
De ikoniske mågevinger er tilbage på racerbanerne med Mercedes SLS AMG GT3

– Mercedes SLS AMG GT3 markerer begyndelsen på en ny æra i Mercedes-Benz’ kundesport. Dette er en spændende og spektakulær sportsvogn til dedikerede privatteams og talentfulde privatkørere. AMG vil arbejde sammen med vores gennemprøvede sports- og standardvognspartner HWA for at sikre motorsportsafdelingen til kunder med Mercedes’ serviceniveau, siger Norbert Haug i en pressemeddelelse.

Bilen er bygget i et samarbejde mellem AMG og HWA og testet af den mangedobbelte DTM-mester Bernd Schneider og Porsche Carrera Cup-vinder Thomas Jäger. Mercedes SLS AMG GT3 leveres fra februar 2011 og koster 334.000 euro.

Fotos: Daimler AG