Martin Jensen kørte i weekenden sammen med RRT Racing i Grand-Am-serien i New Jersey. Og den tidligere DTC-kører og medkører Paul Gerrard forsatte med at vise god form i langdistanceserien.

– I testen torsdag og fredag skulle Paul og jeg skyde os ind på banen, som var ny for os begge, og da Paul quallede bilen sidste løb, så var det min tur, siger Martin Jensen til Racemag.

– Vi lavede ingen ændringer på bilen, og nu var det op til mig at få det bedste ud af det. Teamet ville bare gerne have bilen i top 3, og jeg havde joket med, at jeg bare skulle bruge to omgange til at sætte pole. At det så lykkedes på min anden omgang var en lettelse. Jeg kørte i pit efter bare fire omgange af en 25 minutters kvalifikation, steg ud og så de andre jage min tid –  en dejlig fornemmelse, siger Martin Jensen videre.

– Jeg tog starten og kunne egentlig kontrollere løbet, som jeg ville, men en del safetycar-perioder bragte feltet sammen igen. Mod slutningen af mit stint havde jeg dog et godt run uden safetycar og kunne udbygge en føring på godt 14 sek., kunne køre i pit til et perfekt pitstop og Paul kom på banen igen som p 1, som skulle vise sig ikke at holde ret længe, da han blev påkørt af en anden kører, siger Martin Jensen.

– Vi kom dog i mål med en lidt forslået bil på en ok p3.

Foto: RRT Racing