Jan Magnussens holdkammerat og kommende makker i ALMS og Le Mans Antonio Garcia satte Spirit of Daytona Racings Corvette DP på femtepladsen til startgridden i Rolex 24 at Daytona.

Men det kunne være gået både meget bedre – og også værre.

Ifølge en pressemeddelelse var der tvivl om bilens lovlighed i den tekniske kontrol efter kvalifikationen torsdag aften dansk tid. Men Big Mag og teamkammeraterne fik lov at beholde startplaceringen.

– Frihøjden på bilen overholdt ikke reglementet, men heldigvis kunne teamet bevise, at det kun var en del af bunden på bilen, der havde revet sig løst under kvalifikationen og dermed fik Spirit of Daytona Racing lov at beholde deres femteplads, lyder det i en pressemeddelelse.

– Vi er godt tilfredse med femtepladsen. Garcia fortalte efterfølgende, at han kunne have kørt hurtigere, men på den omgang, hvor dækkene var bedst, lavede han en fejl under nedbremsning til chikanen på baglangsiden. Derefter var dækkene ikke længere gode nok til, at kunne køre med om pole position, men vi er kun et halvt sekund efter den hurtigste, så det er absolut godkendt. Vi har en bil, som virker god til løbet og det er klart det vigtigste, slutter han.

Løbet starter klokken 1530 lørdag lokal tid – 2130 dansk tid.

Følg det via chat, livetiming og mere her på Racemag – klik her.