Weekenden gik fra skidt til noget værre for Jan Magnussen, der kørte anden afdeling af Grand-Am for Stevenson Motorsport på Homestead i Miami.

Big Mag og hans nye holdkammerat Gunter Schaldach kørte ind i en lang række af problemer i deres Chevrolet Camaro GT.R. Bilen er ny, og det betyder en række børnesygdomme, som alle synes at ramme Magnussens bil

– Jeg kan desværre ikke huske, hvornår jeg sidst har haft en weekend med så mange problemer. Vi var konstant ramt af små problemer, der betød, at vi aldrig nåede til at arbejde med, at gøre bilen hurtigere. Camaro’en er en ny bil, så man må desværre forvente lidt børnesygdomme, men vi havde tilsyneladende alle problemerne på vores bil, siger Jan Magnussen ifølge en pressemeddelelse.

– Da jeg kom i bilen under løbet, gik der ikke mange omgange før rattet begyndte at sidde skævt. Det blev så voldsomt, at jeg måtte køre i pit, da jeg ikke var i tvivl om, at noget var galt. Det var desværre ikke det eneste problem under løbet, da vi også måtte skifte bremser. Men det er jo en del af min rolle i teamet, at forsøge at gøre bilen bedre og hurtigere og så må man forvente, at der er ting der skal arbejdes med undervejs og jeg er ikke i tvivl om, at det nok skal blive bedre. Vi kunne jo se, at teamets anden bil kørte godt, da den endte som nummer to i klassen, slutter Magnussen.

Løbet blev vundet af Pruett og Rojas i Chip Ganssi Racings BMW Riley-prototype. GT-klassen blev vundet af Assentato/Segal i SpeedSource Mazda RX-8. Magnussen og Schaldach sluttede som nummer 15 i GT-klassen, 23 omgange efter klassevinderen.

Næste opgave for Jan Magnussen bliver ved 12 timers løbet på Sebring lørdag den 20. marts, hvor han er tilbage i sin Corvette C6.R i ALMS.

Foto: Kim Igel, www.igel.it