Jan Magnussen sluttede sammen med teamkammeraterne i Stevenson Motorsports Camaro som femmer i den afsluttende træning før Rolex 24 at Daytona.

#57 var dog stadig 9/10 sekund efter den hurtigste, som igen var en Porsche. Denne gang var det ikke den danskbesatte Konrad Motorsport-Porsche, men konkurrenterne fra Magnus Racing i #23. Michael Christensen og co. sluttede i denne træning langt nede i rækken. Væsentligste årsag til det var, at teamchef Franz Konrad sad bag rattet. Chefen selv er reserve i teamet, hvis det kræves til løbet.

Reserver mangler man ikke hos Turner Motorsports, hvor Andy Priaulx grundet en teknisk fejl smadrede teamets ene BMW M3. Bilen blev så demoleret, at den ikke kommer til start, hvilket betyder, at det er exit før start for bl.a. briten, Bill Auberlen, nybagte BMW-fabrikskører Maxime Martin.

Også Guy Cosmo, der tidligere har kørt i Danmark, må stå over løbet. Det skyldes, at Ferrari-køreren måtte hasteopereres for næseblod, der ikke ville stoppe.

I DP-klassen var det igen Chip Ganassi-tropperne, der dominerede. Corvette DP-teamsene har dog fået en hjælpende hånd mod BMW/Ford-racerne, idet de har fået lov at øge restriktoren op til løbet.

Starten går 21.30 lørdag aften og kan følges på MotorsTV samt via livetiming her.