Kasper Andersens comeback til Grand-Am-serien efter vulkanudfordringer ved seneste løb, blev ikke den succes, det kunne være.

Kasper Andersen, der deler Starworks Motorsports BMW-Riley med Lester, lå indledningsvist på en flot sjetteplads, men kunne overhale teamkammerat Mike Forest efter 10 omgange. Femtepladsen holdt dog ikke længe, da Kasper Andersen på 25. omgang blev ramt af endnu ukendte problemer og faldt tilbage til 12. pladsen i klassen for prototyper.

Den placering holdt den Flex-Box-sponserede prototype i mål – Kasper Andersens teamkammerater i bil nummer 8 kunne tage en flot andenplads efter vinderne Max Angelelli og Ricky Taylor.

I klassen for GT-raceren tog Magnussens standin Ronnie Bremer og Gunther Schaldach en sjetteplads for Stevenson Motorsports efter den sædvanlige hær af Mazda RX-8.

–    Det var godt nok hårdt, det er en stor bil og der er lige nogle ting jeg skal lære. Jeg lavede et par fejl undervejs, men dog ikke noget der fik betydning for vores placering og Stevenson-teamet var tilfredse efter løbet, siger Ronnie Bremer i en pressemeddelelse.

Næste løb i Grand-Am-serien er allerede næste weekend på Watkins Glen international Speedway.

Foto: Grand-Am