Kasper Andersen måtte stå over seneste afdeling af Grand-Am grundet dårlig timing med en islands vulkan. Men denne weekend er den danske tidligere formelkører klar til at fortsætte sin karriere i amerikansk sportsvognsracing, når Grand-Am-serien rammer Lime Rock.

– Jeg er meget spændt, særligt efter at have misset VIR (seneste løb på Barber Motorsports Park, red.) på grund af vulkanen. Det kunne være dejligt endeligt at få noget regelmæssighed tilbage i min karriere, siger Kasper Andersen til Grand-Am-seriens hjemmeside.

Lime Rock lægger bakket asfalt til næste afdeling af serien med de specielle prototyper og GT-racere – en bane, som serien besøger for første gang i løbssammenhæng.

– Jeg synes, at Lime Rock er en fantastisk bane, og teamet havde en succesfuld og produktiv testdag der og viste godt fart. Jeg tror, at vores setup passer banen godt. Det bliver svært at overhale, så kvalifikationen bliver afgørende og nøglen til en god slutning, siger Kasper Andersen.

Danskeren deler sin Starworks Motorsport Flex-Box Dinan-BMW Riley med Bill Lester i løbet den 31. maj. Løbet kan følges via Grand-Am-seriens hjemmeside.

Foto: Superleague Formula