Kasper Andersen kommer alligevel ikke til start i Rolex 24 på Daytona. Selvom testen i den forgangne weekend var en stor oplevelse for den danske formelkører, så springer han nu fra deltagelse i løbet.

Årsagen til danskerens beslutning er, at Starworks Motorsport-teamet, som Andersen skulle køre for, ikke levede op til forventningerne.

– Teamet var noget anderledes, end hvad jeg er vant til at arbejde med. De var ikke helt som vi havde ventet, da de var lige afslappede nok, og vi kom altid lidt for sent ud til træningerne, så vi besluttede at det blev ved træningen, siger Kasper Andersen til Racemag.

– Jeg vil ikke ligge og kæmpe om placeringerne længere nede i feltet, så det bliver ikke denne gang, jeg kører 24-timersløb, siger Kasper Andersen.

Den 24-årige racerkører, der normalt befinder sig i Superleague Formula med FC Midtjylland, håber dog at komme til USA igen med hjælp fra sin personlige sponsor Flex-Box.

– Vi forhandlede med nogle andre teams, mens vi var derovre og havde også en mulig aftale, men i sidste øjeblik kom en med en stor pengesæk, og så var den plads taget. Men det er ikke sidste gang, jeg er i USA, det kan sagtens være, at jeg kører der senere på sæsonen, siger Kasper Andersen, der havde dialog med Michael Shank Racing.

Foto: Superleague Formula