Der bliver knuder at løse op på tunger landet over i den kommende motorsportssæson. Når DTC og den svenske fætter, STCC, slår pjalterne sammen og kører et skandinavisk mesterskab, bliver det under navnet Scandinavian Touring Car Cup.

Inden for motorsporten er der tradition for at bruge forkortelser for de ofte lange navne. F1, F2, F3 og GP2 er alle eksempler, ligesom det hjemlige Danish Touringcar Championship i daglig tale blot hedder DTC.

Men hvad skal vi kalde det skandinaviske mesterskab, der ser dagens lys til april? En henvendelse fra Racemag til DTC-organisationen har kastet det svar af sig, at Scandinavian Touring Car Cup hedder Scandinavian Touring Car Cup.

Som præventiv indsats mod fremskreden slidgigt i fingrene, der får unødigt travlt ved tastaturet, og overbelastning af gridgirls i den kommende sæson – opfordrer vi nu Racemags læsere til at hjælpe organisationerne bag Scandinavian Touring Car Cup med at finde en mere mundret løsning på navneproblemet*.

Bud kunne være SCTC (Scandinavian Touring Car Cup), STC (Scandinavian Touring Car Cup) eller betegnelsen som er benyttet ved fx Formel Ford-mesterskaber – NEZ (North European Zone)

Hvad synes du? Deltag i afstemningen herunder og skriv en kommentar i kommentarfeltet, hvis du har alternative bud!

*Ifølge Racemags optegnelser er det første gang i banesportshistorien, at navnet på et mesterskab har samme antal ord, som der er afdelinger – fire.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk