19-årige Johan Jokinen er på vej til at få kickstartet sin karriere efter en turbulent tilværelse sidste år i Formula Renault Eurocup og F3 Euro Series.

Med et sæde i FIA Formula Two får Jokinen nu samme materiel som de øvrige 23 kørere i klassen, ligesom der er adgang til data og videoer fra alle kørerne.

Det kan meget vel være det, der skal til for at Jokinen for alvor får slået sit navn fast på den internationale motorsportsscene. Motorsport Visions chef, der står bag formelmesterskabet, er ikke i tvivl om danskerens potentiale.

– Jeg er lettet over, at Johan slutter sig til F2-gridden, og jeg er sikker på, at han vil få fuldt udbytte af denne mulighed for endelig at få en konkurrencedygtig bil, siger den tidligere Formel 1-kører Jonathan Palmer til Formula Twos hjemmeside.

– Jeg var meget imponeret over Johans performance i tests, og jeg forventer at han er en regelmæssig besøgende på podiet og har et realistisk mål om at vinde mesterskabet. Skulle Johan gøre det, så er jeg sikker på, at han vil præstere fint til sin Williams-test, siger han videre.

Foto: Formula Two