Det var lige ved og næsten for Jens Reno Møller, der gennem hele weekenden ved Åbningsløbet var blandt de absolut bedste danske kørere i Scandinavian Touring Car Cup. Men trods et umiddelbart fartovertag i andet løb måtte SEAT-køreren nøjes med en tredjeplads.

Møller gik midtvejs i løbet inden om den førende Robert Schlünssen for enden af langsiden. En overhaling, der endte med et mindre sammenstød, hvor BMW-køreren kortvarigt måtte i gruset.

– Jeg skulle prøve overhalingen, men da jeg var drejet ind, drejer Robert også ind og holder ideallinjen, så jeg må ind over curben for at vi ikke begge ender i sandet. Det var lige på kanten, og straffen er vel ok – det ville jeg synes, hvis det var mig i føring, i hvert fald, siger Jens Reno Møller til Racemag.

– Om det skulle være en strafbane, det kan nok diskuteres, da dommerne dømmer strafbane den ene gang og lader være den anden, siger Møller, der gik fra første- til tredjepladsen ved at tage strafbanen.

Den nykårede DTC Cup-vinder (fra 2009) var mere end tilfreds efter weekenden, selvom Robert Schlünssen stjal overskrifterne – og ikke Jens Møller.

– Vi har været i top 10 hele weekenden, så vi har farten, og jeg kan kun være tilfreds efter hvad, der nok har været mit livs løb. Og det er fedt, at vi er to danskere med i toppen. Nu skal vi bare lære dækkene bedre at kende og så fortsætte sådan, slutter Jens Møller til Racemag.

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk