Jason Watt tager i den kommende weekend hul på et nyt kapitel i dansk motorsport, når DTC og STCC slås sammen til Scandinavian Touring Car Cup. Den danske SEAT-kører har denne uge været i gang med forberedelserne til braget på FDM Jyllandsringen. Og 2002-mesteren ser frem til mødet.

– Det bliver kanon sejt. Det bliver det bedste touringcarløb set på dansk jord i mange år, og det synes jeg, at vi skal være glade for i denne her tid. Det bliver hamrende fedt race, siger Watt i en pressemeddelelse.

Når feltet på mere end 25 kørere buldrer ned ad langsiden, så er der overvægt af svenskere, der kommer godt forberedt og med adskillige kilometer i dækkene.

– De svenskere, der kommer, er jeg ikke helt tryg ved. Jeg tror, at de kører stærkt. Jeg tror, at de – finanskrisen til trods – stadig er på et niveau, hvor de gør det godt, og de har også stadig mange penge at gøre det godt med. Jeg tror, at vi rent test- og træningsmæssigt har haltet lidt efter i Danmark, og så har de også et forspring i deres viden med de nye Yokohama-dæk. Men vi kender jo Jyllandsringen som vores egen bukselomme, så jeg tror nok, at det skal blive jævnbyrdigt, siger Watt videre.

– Nu har jeg øvet mig i dag, og jeg har fundet ud af, at dækkene opfører sig nogenlunde ligesom de andre, vi har kørt på, slutter Jason Watt.

HUSK! Du kan se program, tv-tider og link til livetiming under vores motorsportskalender nederst på siden

Foto: Thomas Norsted, www.racemag.dk