Jan Magnussen og medkører Gunther Schaldach var i muren to gange under forberedelserne til Grand-Am-løbet i New Jersey. Men trods den hårde medfart i træning og warmup satte Magnussen alligevel Chevrolet Camaroen i anden startrække til løbet.

Stevenson Motorsport-duoen var da også i føring af løbet, men et pitstop på et uheldigt tidspunkt satte duoen tilbage i feltet. I kamp for at komme tilbage til toppen skal Magnussen tage en konkurrent med en omgang, men Andy Lally vil ikke lukke Magnussen forbi. Det resulterer i skubberi, der nogle omgange senere fører til, at Lally skubber Magnussen af banen.

– Jeg er rasende på Lally. Han blander sig i en kamp, som han slet ikke er en del af. Det fandt løbsledelsen måske også ud af, for de ændrede min straf fra en stop-go til ”kun” at være en drive-trough. Men som jeg ser det, var han selv ude om det. Han blev ved at spærre for mig og var meget langsom gennem svingene, så det var umuligt at undgå at ramme ham, siger Magnussen i en pressemeddelelse.

– Om han så føler, han skal betale tilbage, da jeg igen kommer op til ham ved jeg ikke, men jeg er slet ikke imponeret over den kørsel han præsterede i dag. Løbet tegnede ellers rigtig godt og endelig har vi vist, at vi kan være med helt fremme. Jeg fik anden bedste tid i kvalifikationen i en bil, hvor vi slet ikke havde nået at lave opsætning efter mit sammenstød med muren, så det viser, at vi er på vej i rigtig retning. Men desværre fik vi i løbet ikke resultatet med hjem for vores anstrengelser, slutter Magnussen, der næste weekend kører ALMS på Lime Rock.

Foto: