Big Mag er positiv efter tredagestesten forud for Rolex 24. Trods en ny bil var farten der, og børnesygdommene virker overkommelige.

Magnussen skal i sit næste forsøg på at vinde klassikeren på Daytona-banen køre Chevrolet Camaro GT.R for Stevenson Motorsports. Her skal han dele bilen med Robin Liddell og Andrew Davis.

– Det gik rigtig godt. Vi var konstant med fremme, og jeg vil tro, at vi kun mangler omkring et halvt sekund op til de hurtigste. Men det er et langt bedre udgangspunkt end jeg har været vant til de forrige år, hvor vi har været omkring 2 sekunder langsommere over en omgang. Der lykkedes det os alligevel at komme op og føre løbet, så jeg er optimistisk, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

– Bilen kørte fantastisk, men vi stødte også på lidt børnesygdomme, som man kan forvente med en helt ny bil. Men teamet er rigtig godt og de arbejder hårdt på at løse alle problemer, så det er ikke noget, der lige nu giver anledning til bekymring. Nu håber jeg bare på, at jeg kan være med til at skrive endnu et spændende kapitel til Camaroens racerhistorie, siger Magnussen, der også er optimistisk omkring sin fysik forud for løbet.

– Jeg var i bilen alle tre dage, men ved testens sidste dag sad jeg i bilen i en time. Der oplevede jeg lidt smerter, men det er noget vi kan rette til i sædet, så der bliver ingen problemer til løbet. Mine ribben kunne klare presset fra selerne og halebenet kunne klare vibrationerne fra bilen, siger Magnussen om efterveerne fra uheldet på Laguna Seca i ALMS sidste år.

Løbet på Daytona afvikles den 30.-31. januar, hvor også Kasper Andersen kører med – dog i klassen for prototyper.

Foto: Grand-Am