2011 har endnu været uden sejre for Jan Magnussen, der har været hurtig og med helt fremme i alle de klasser, han har kørt indtil videre i 2011. Men det sidste skridt har manglet – skridtet til det øverste trin.

Det kom mandag aften dansk tid i Memorial Day Classic på Lime Rock Park, hvor danskeren igen delte Stevenson Motorsports-Camaroen med Robin Liddell.

Fra pole position kunne det europæiske makkerpar køre den amerikanske bil til en sejr, også selvom konkurrenter undervejs overtog føringen med en anden pitstrategi.

– Det var virkelig cool, endelig at køre en sejr hjem og så i så overbevisende stil. I år har vi på en eller anden måde, fundet nye måder at tabe på i hvert eneste løb indtil nu, så selvom jeg havde en stor føring mod slutningen, så kunne jeg ikke lade være med at tænke på, hvad der nu ville gå galt. Men vi holdt til mål og det var virkelig vigtigt for teamet og gutterne, at det endelig lykkedes, siger Jan Magnussen i en pressemeddelelse.

– Vi fik vist, hvor stærke vi er, når alt fungerer. Og dog, vores aircondition virkede ikke, så det var virkelig uudholdeligt varmt i bilen. Men på en eller anden måde, så er det nemmere at holde ud, når man er i føring. For mig selv kunne det ikke være bedre optakt til Le Mans. At komme frisk fra en sejr giver altid lidt ekstra, siger han videre og ser nu frem mod det store løb den 11.-12. juni.

Se interviews med vinderne her: