Skal Kevin Magnussen køre Formel 1, WEC, DTM – eller IndyCar i 2017?

Det er spørgsmålet, som danskeren og hans management skal besvare den kommende måned.

Indtil videre er Kevin Magnussen stadig inde i billedet hos den nuværende arbejdsgiver Renault, hos Haas og outsider til et sæde i Force India og Manor.

Læs også: Se USA’s formel 1-grandprix

I WEC er Kevin Magnussen også et varmt navn hos Porsche. Trods forfremmelsen af Nick Tandy eller Earl Bamber til et af sæderne i LMP1-klassen til fordel for Marc Webber, skulle teamet være klar til at degradere en anden fra kørerbesætningen, hvis danskeren beslutter sig for bytte formel 1 serien ud med WEC og Le Mans.

Slutteligt testede Renault-køreren tidligt i 2016 for Mercedes i DTM – en test som ifølge Mercedes gik over alle forventninger.

Som seneste mulighed for Kevin Magnussen nævner Racer.com IndyCar. Danskeren pryder således forsiden af motorsportsmagasinet. Det amerikanske motorsportsmedie mener at vide, at Andretti Autosport står klar med en kontrakt, hvis formel 1-drømmen brister.

Før kontrakten med Renault faldt på plads i 2016 var danskeren også inde i billedet hos Andretti Autosport. Og denne interesse er ifølge Racer.com intakt. Vil Kevin Magnussen køre IndyCar skriver mediet, at der er plads til danskeren i topteamet.

Magnussen er dog ikke den eneste interessante kører for Andretti til det ledige sæde ved siden af Ryan Hunter-Reay, Alexander Rossi og Marco Andretti. Tacoma Sato og Carlos Munoz nævnes som outsidere til pladsen efter danskeren.

Læs hele den spændende artikel her – en artikel, der også nævner Magnussens financielle bagland i positive vendinger samt Jan Magnussens tilknytning til USA.