Hvor kan man se Formel 1 i TV?

Det er igen i 2019 Viasat, der har rettinghederne til at sende Formel 1 TV i Danmark. På Viaplay, TV3 og TV3+ kan man se alle sæsonens Formel 1-løb med Kevin Magnussen bag rattet i sin Haas-racer.

Tilmeld dig Viaplay og prøv 2 uger gratis!

Se formel 1 live, se formel tv

Viaplay Gratis

Tilmeld dig sport, film og tv-pakken her og prøv en måned gratis!

Lige nu får du på Viaplay et stort udvalg af serier og film for kun 89 kr./måned. Prøv gratis 1 måned uden binding. NB: Dette gælder kun hvis du tilmelder dig film- og seriepakken.

Man kan se Viaplay gratis en måned, hvis man tilmelder sig den gratis måned. At se Viaplay Gratis kan gøres i 30 dage. Når de 30 dage er ovre ruller abonnementet videre. Med i det tilbud er ikke at du kan se Viaplay Sport gratis. Viaplay gratis abonnementet dækker film, serier og VOD (Video On Demand).

Det er alligevel et rigtigt godt tilbud, som Viaplay har. At se Viaplay online kan gøres på alle digitale plaforme og kan således tages med i bussen, toget og i sommerhuset. Viaplay gratis tilbud skal giver dig tid til at prøve produkter, som efterhånden – med stor succes – har været på det danske marked.

Se Formel 1 i udlandet

Fra 2019 er det blevet muligt at se Viaplay i udlandet. Tjeneste har tidligere været blokeret, men er altså åben nu for, at du kan tage dit abonnement med ud på rejserne i EU og se Formel 1 og andre sportsgrene, som du gør fra hjemmet i Danmark.

Se Formel 1 på RTL

Du kan også se Formel 1 på RTL. Mange danskere har tysk som sit andet modersmål og nyder derfor at se Formel 1 på RTL i stedet for på Viaplay. Man kan se Formel 1 på RTL ved at tilmelde sig Yousees grundpakke til 239 kr. om måneden. Lige nu får du første måned gratis.

Det kan du tilmelde dig Yousees grundpakke og se Formel 1 på RTL her!

Se Motorsports TV hos Canal Digital

Motors tv er dedikeret til motorsport for brugere, der kan leve med engelsk speak. Det er på Motors TV, at du kan se alle de store løb live. Kanalen viser World Rally Championship, NASCAR, Grand-Am, V8 Supercars, British Formel 3 og FIM motorcykelkonkurrencer.

Motorsports TV er en del af Family Pakken, som du kan købe her.

Se Formel 1 på TV3/Viaplay

2019 sæsonens 21 grandprixer sendes alle live, og du kan se alle Formel 1-løbene ved at købe dig til et Viaplay abonnement. Abonnementet kan tages med på farten, så du kan se Formel 1 TV direkte fra din smartphone, tablet eller på TV’et. Du kan med andre ord se formel 1 online og på TV.

På Viaplay kan man bl.a. komme med ud i stort set samtlige Formel 1-racere både under træning og løbene, og man kan følge bilerne og ens favoritkører på utallige interaktive måder. Og vi får helt sikkert Kevin Magnussen at se et utal af gange helt tæt på.

Viaplay-pakken er blevet testet, og man kan fra den ene dag til den anden – mod en normalt opsigelse på en måned – opsige sit abonnement. Men hvem vil det, når det kommer til Formel 1 TV? Med Viaplay kan du med andre ord nemt og hurtigt se formel 1 på nettet eller TV.

Du kan også se Formel 3 på Viaplay helt uden binding. Den meget spændende formel-serie kan man se på Viaplay og TV3s programmer – på tv, tablet og mobil. Formel 3-serien er rugekasse for mange tidligere Formel 1-verdensmestre, som har fået sin opdragelse i denne stærkt underholdende løbsserie. Du kan se Formel 3 som en del af Viaplays sportspakke – en tv-pakke, som du kan købe fra dag til dag og få adgang til med det samme og opsige med 30 dages varsel.

Viaplay-pakken er blevet testet, og man kan fra den ene dag til den anden – mod en normalt opsigelse på en måned – opsige sit abonnement. Men hvem vil det, når det kommer til Formel 1 TV?

Prøv Viaplays sportspakke her

Hvad får man for pengene?

Udover motorsport rummer pakken en masse andre begivenheder som Champions League, Premier League, Superligaen, landskampe, NHL, golf fra Europa og PGA Tour og massevis af TV-serier og film.

Som motorsportsfan bliver man i hvert fald ikke skuffet. Viaplay sender live og båndende transmissioner fra:

– Formel 1
– World Series Renault 2.0
– Nascar
– Rallycross
– Indycar
– V8 Supercars
– DTM
– Formel 1

Prøv Viaplay her og se Formel 1 – helt uden binding

Formel 1 på TV

I Danmark har vi en lang tradition for transmission af Formel 1 på TV. DR med navnkundige Claus Borre bag mikrofonen stod i en årrække bag programmerne som landets førende Formel 1-ekspert, og senere kom Peter Nygaard til. I dag hører rettighederne til at sende Formel 1 direkte på TV til blandt nogle af de allermest kostbare, og det gør, at de kommercielle TV-stationer har overtaget rettighederne, herunder bl.a. Viasat, RTL og Sky.

 

Se Formel 1 på nettet – formel 1 live stream gratis

Det kræver ikke så meget mere end en internetforbindelse for at se Formel 1 på nettet. Se hvordan du ser Formel 1 på nettet her. Tjenesterne kan du ovenfor beskrevet købe for mere eller mindre – alt efter behov. Vi anbefaler dog, når du skal se Formel 1 på nettet at du køber et dansk produkt og ikke forsøger at snyde dig til at se formel 1 live stream gratis hos en af de mange pirattjenester. Med Viaplays streaming af Formel 1 får du alt det, du har behov for og med masser af danske nyheder om Kevin Magnussen. Abonnementet kan købes her!

Der findes mange sider på nettet, der omhandler Formel 1 TV. Det fortæller lidt om, hvor populær en sportsgren Formel 1 er – også i Danmark. Blandt de mere seriøse spillere på markedet er mediet Formel1tv.dk Her finder man en komplet oversigt over årets løb og ikke mindst en opdateret oversigt over, hvornår man kan se Formel 1 tv.

Som man kan læse sig frem til, er der i dag utallige veje til at se Formel 1 i TV. Om man vil følge TV3 Formel 1 dækning, eller om man vil se Formel 1 på Viaplay eller på Canal Digital eller på RTL et spørgsmål om smag og behag og pengepungen. Dyrest men helt klart også best er Formel 1 på Viaplay, idet man her får en masse features, som de andre ikke udbyder i deres service. At se Formel 1 på Viaplay koster så også den nette sum af 299 kr. men så har man også adgang til op og nedtakter, og man kan også se Formel 1 genudsendelserne på Viaplay.