Hvor kan man se Formel 1 i TV?

Det er igen i 2019 Viasat, der har rettinghederne til at sende Formel 1 TV i Danmark. På Viaplay, TV3 og TV3+ kan man se alle sæsonens Formel 1-løb med Kevin Magnussen bag rattet i sin Haas-racer.

Tilmeld dig Viaplay og prøv 2 uger gratis!

Se formel 1 live, se formel tv

Viaplay Gratis

Tilmeld dig sport, film og tv-pakken her og prøv en måned gratis!

Lige nu får du på Viaplay et stort udvalg af serier og film for kun 89 kr./måned. Prøv gratis 1 måned uden binding. NB: Dette gælder kun hvis du tilmelder dig film- og seriepakken.

Man kan se Viaplay gratis en måned, hvis man tilmelder sig den gratis måned. At se Viaplay Gratis kan gøres i 30 dage. Når de 30 dage er ovre ruller abonnementet videre. Med i det tilbud er ikke at du kan se Viaplay Sport gratis. Viaplay gratis abonnementet dækker film, serier og VOD (Video On Demand).

Det er alligevel et rigtigt godt tilbud, som Viaplay har. At se Viaplay online kan gøres på alle digitale plaforme og kan således tages med i bussen, toget og i sommerhuset. Viaplay gratis tilbud skal giver dig tid til at prøve produkter, som efterhånden – med stor succes – har været på det danske marked.

Se Formel 1 i udlandet

Fra 2019 er det blevet muligt at se Viaplay i udlandet. Tjeneste har tidligere været blokeret, men er altså åben nu for, at du kan tage dit abonnement med ud på rejserne i EU og se Formel 1 og andre sportsgrene, som du gør fra hjemmet i Danmark.

Se Formel 1 på RTL

Du kan også se Formel 1 på RTL. Mange danskere har tysk som sit andet modersmål og nyder derfor at se Formel 1 på RTL i stedet for på Viaplay. Man kan se Formel 1 på RTL ved at tilmelde sig Yousees grundpakke til 239 kr. om måneden. Lige nu får du første måned gratis.

Det kan du tilmelde dig Yousees grundpakke og se Formel 1 på RTL her!

Se Motorsports TV hos Canal Digital

Motors tv er dedikeret til motorsport for brugere, der kan leve med engelsk speak. Det er på Motors TV, at du kan se alle de store løb live. Kanalen viser World Rally Championship, NASCAR, Grand-Am, V8 Supercars, British Formel 3 og FIM motorcykelkonkurrencer.

Motorsports TV er en del af Family Pakken, som du kan købe her.

Se Formel 1 på TV3/Viaplay

2019 sæsonens 21 grandprixer sendes alle live, og du kan se alle Formel 1-løbene ved at købe dig til et Viaplay abonnement. Abonnementet kan tages med på farten, så du kan se Formel 1 TV direkte fra din smartphone, tablet eller på TV’et. Du kan med andre ord se formel 1 online og på TV.

På Viaplay kan man bl.a. komme med ud i stort set samtlige Formel 1-racere både under træning og løbene, og man kan følge bilerne og ens favoritkører på utallige interaktive måder. Og vi får helt sikkert Kevin Magnussen at se et utal af gange helt tæt på.

Viaplay-pakken er blevet testet, og man kan fra den ene dag til den anden – mod en normalt opsigelse på en måned – opsige sit abonnement. Men hvem vil det, når det kommer til Formel 1 TV? Med Viaplay kan du med andre ord nemt og hurtigt se formel 1 på nettet eller TV.

Du kan også se Formel 3 på Viaplay helt uden binding. Den meget spændende formel-serie kan man se på Viaplay og TV3s programmer – på tv, tablet og mobil. Formel 3-serien er rugekasse for mange tidligere Formel 1-verdensmestre, som har fået sin opdragelse i denne stærkt underholdende løbsserie. Du kan se Formel 3 som en del af Viaplays sportspakke – en tv-pakke, som du kan købe fra dag til dag og få adgang til med det samme og opsige med 30 dages varsel.

Viaplay-pakken er blevet testet, og man kan fra den ene dag til den anden – mod en normalt opsigelse på en måned – opsige sit abonnement. Men hvem vil det, når det kommer til Formel 1 TV?

Prøv Viaplays sportspakke her

Hvad får man for pengene?

Udover motorsport rummer pakken en masse andre begivenheder som Champions League, Premier League, Superligaen, landskampe, NHL, golf fra Europa og PGA Tour og massevis af TV-serier og film.

Som motorsportsfan bliver man i hvert fald ikke skuffet. Viaplay sender live og båndende transmissioner fra:

– Formel 1
– World Series Renault 2.0
– Nascar
– Rallycross
– Indycar
– V8 Supercars
– DTM
– Formel 1

Prøv Viaplay her og se Formel 1 – helt uden binding

Formel 1 på TV

I Danmark har vi en lang tradition for transmission af Formel 1 på TV. DR med navnkundige Claus Borre bag mikrofonen stod i en årrække bag programmerne som landets førende Formel 1-ekspert, og senere kom Peter Nygaard til. I dag hører rettighederne til at sende Formel 1 direkte på TV til blandt nogle af de allermest kostbare, og det gør, at de kommercielle TV-stationer har overtaget rettighederne, herunder bl.a. Viasat, RTL og Sky.

 

Se Formel 1 på nettet – formel 1 live stream gratis

Det kræver ikke så meget mere end en internetforbindelse for at se Formel 1 på nettet. Se hvordan du ser Formel 1 på nettet her. Tjenesterne kan du ovenfor beskrevet købe for mere eller mindre – alt efter behov. Vi anbefaler dog, når du skal se Formel 1 på nettet at du køber et dansk produkt og ikke forsøger at snyde dig til at se formel 1 live stream gratis hos en af de mange pirattjenester. Med Viaplays streaming af Formel 1 får du alt det, du har behov for og med masser af danske nyheder om Kevin Magnussen. Abonnementet kan købes her!

Der findes mange sider på nettet, der omhandler Formel 1 TV. Det fortæller lidt om, hvor populær en sportsgren Formel 1 er – også i Danmark. Blandt de mere seriøse spillere på markedet er mediet Formel1tv.dk Her finder man en komplet oversigt over årets løb og ikke mindst en opdateret oversigt over, hvornår man kan se Formel 1 tv.

Som man kan læse sig frem til, er der i dag utallige veje til at se Formel 1 i TV. Om man vil følge TV3 Formel 1 dækning, eller om man vil se Formel 1 på Viaplay eller på Canal Digital eller på RTL et spørgsmål om smag og behag og pengepungen. Dyrest men helt klart også best er Formel 1 på Viaplay, idet man her får en masse features, som de andre ikke udbyder i deres service. At se Formel 1 på Viaplay koster så også den nette sum af 299 kr. men så har man også adgang til op og nedtakter, og man kan også se Formel 1 genudsendelserne på Viaplay.

91 KOMMENTARER

 1. I skriver tv3 foruden tv3+. Er det ikke på tv3 sport det bliver genudsendt?

  Ellers er det en lang reklame for Viaplay. Hvorfor skriver i ikke noget om, at man kan se det ganske gratis på RTL? På tysk, men kvaliteten fejler ikke noget

 2. Fint nok med RTL. Jeg har også brugt dem med stor fornøjelse i mange år. Men, hvis vi skal have den grundige Danske vinkel på F1 – og oven i hatten få alt det andet, hvis der bliver tid og vejr til det! – Ja, så er der ingen vej udenom Viasat pakken. Jeg har i hvert fald for første gang investeret de ekstra 280/md i den.
  Allerede fra på søndag begynder Viasat med optaktsudsendelser, inklusive en gennemgang og baggrund for Kevin Magnussens genopståen som Fuldtids F1 pilot.
  Jeg glæder mig til Team Palshøjs og KMags indsats i 2016!

 3. er det virkelig rigtig at man slet ikke ka købe kevin Magnussen teamshirt hold op det er for ringe af renault

 4. Racemag skriver:
  Se Monacos Grandprix

  Nedenfor følger sendeplanen for Monacos Formel 1 Grandprix. Se Formel 1 online:

  Fredag
  Træning 1 og 2 kl. 09:55 og 13:55 (Viaplay og TV3+)

  Read more at https://motorsportdanmark.dk/her-kan-du-se-formel-1-tv-med-kevin-magnussen/#jEBgzVlIZw5kzMV1.99

  Officielle tider fra Formula1.com

  Thu 26 – Sun 29 May 2016
  Practice 1Thu10:00 – 11:30 Practice 2Thu14:00 – 15:30 Practice 3Sat11:00 – 12:00 QualifyingSat14:00 – 15:00 RaceSun14:00 – 16:00

  Så træningen er torsdag og ikke fredag mvh Knud bay

 5. Viasats F1-sendeflade er totalt til grin.
  Et F1-løb afbrudt af alenlange reklameflader er ulideligt at komme igennem. Reklamerne dækker ofte over vigtige og dramatiske øjeblikke i løbet, som man derefter må samle op ved kommentatorernes famlende rekapitulering og de tilfældige gentagelser, der ligger i den billedflade, som Viasat ingen indflydelse har på, og som ikke er lagt til rette efter Viasats massive reklameindslags sorte huller.
  Reklamerne er alfa og omega for Viasat, selve løbet blæser de en hatfuld. Det blev så glasklart demonstreret under den såkaldte transmission fra Monaco, hvor man fandt det vigtigere at vise reklamer end selve løbets start. En monstrøs brøler, som bare udstiller deres nedladende holdning til seerne.
  At løbet på det seneste er lagt som et frimærke nederst i billedet under reklameblokkene, er et sølle plaster på såret. Det kan reelt ikke bruges til noget.
  Som abonnent med mellempakken fra Yousee har jeg adgang til Tv3+. Det betyder dog ikke, at jeg kan se alle F1-udsendelser. For med tydelig grådig manipulation lægger Viasat ofte træning eller kvalifikation på en af deres andre kanaler, for så vælger jeg nok dem til, så de kan rage mere til sig der. Igen en meget ucharmerende demonstration af Viasats arrogance over for seerne.
  Hvis jeg på nogen måde kan komme til det, vil jeg arbejde for, at Viasat bliver sat fra det danske monopol på F1-transmission. Deres behandling af mig er nedladende og utiltalende.

 6. Det er ufatteligt at betalings-tv har nået et niveau, hvor det er blevet umuligt
  – at betale for
  – …at se en dansk racerkører
  – …køre i verdens mest prestige-fyldte motorsport.
  – …uden at misse væsentligt dele

  Selv biograf-visningerne i f.eks. Imperial har været viasat udgaven med reklame-afbrydelser. Eneste mulighed for at se hele løbet, er at tiltuske sig adgang til andre landes visning – det værende sig RTL, BBC eller Sky.

  Det er vanvid.

  Det er også sørgeligt. Man må undre sig over at Dansk Motorsports Union intet har at sige til det – men de tør nok ikke.

 7. Jeg synes det er naivt, hvis man tror F1 kan opleves på TV, uden reklamer er en del af det. Viasat er ikke på nogen måde en “Public service” kanal, som man ellers skulle tro nogle har opfattelsen af. Faktisk sendes F1, også internationalt, på meget få frie kanaler. (BBC stopper i 2017) TV rettighederne (styret af Mr. Bernard Ecclestone) er sindssygt dyre, og de skal jo betales venner.
  Jeg synes nu, Viasats team gør det rigtig godt – måske er Kiesa lidt for langhåret i sine tekniske udredninger, og Jens Hansen lidt for højt oppe at køre. (John er så det mere rolig og nøgtern) Men pakken samlet er jo god. Især, at de i år har Luna på sidelinjen i pitten er da også super!
  Og sendingen er da langt, langt bedre end i DR1 tiden med Borre/ Nygaard.
  Et tip mht. reklamerne og uheldige afbrydelser (ja, der var et par alvorlige smuttere denne gang): Ofte passer det fint, hvis I zapper mellem RTL og TV3+ under løbet. Når den ene har reklamer, har den anden ikke…

 8. OK, måske har jeg ikke fulgt ordentligt med, men hvornår så man sidst en transmission af en fodboldkamp med reklamer ind over spilletiden? Men måske er det bare motorsportsfans, der er idioter.
  Afgørende her er, at BBC finder £20.000.000 lige i overkanten for en sæson, hvilket bør få selv Bernie i tænkeboks.
  OG at Channel 4 IKKE vil afbryde transmissionen med reklamer. Hvilket måske burde få Viasat i tænkeboks.
  Jeg vil i hvert fald prøve at komme til at se F1 på Channel 4 fra 2017. Og så måske stå af Viasat og tilkøbe BBC for resten af året.

 9. Jeg har skrevet det før, men der er måske ingen der har bemærket det? Hvis i køber en parabol hos Harald Nyborg, for 400-500 kr, så kan i se formel 1 på RTL helt gratis! De har også lidt reklameafbrydelser, men det er vel til at leve med, når det er gratis at se det, modsat Viasat.
  Jeg mener også at Viasat burde fratages rettighederne, da de sender fra løbene, på ikke mindre end 3 kanaler, som du skal betale særskilt for. Det er at sjofle kunderne.

 10. Hvorfor sender de ikke reklamer når der er fodbold, for der er lange perioder hvor der ikke sker noget, det er mere vigtigt at sende reklamer end f1.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her